History Over Michel ter Wolbeek
 
 
 
Mede-eigenaar bij De Beeldredacteur
augustus 2012 – heden

De Beeldredacteur is een agentschap voor fotografie en film. De Beeldredacteur is opgericht door Michel ter Wolbeek. Zijn jarenlange ervaring zet hij in om de vraag van de klant te vertalen in mooie, treffende beelden of pakkende bedrijfsfilms. Ofwel door zelf te fotograferen of door de juiste fotograaf of filmer in te schakelen.

www.debeeldredacteur.nl

Mede-eigenaar bij de Fototank
januari 2013 - heden

Michel is de bedenker en tevens mede-eigenaar van de Fototank, een software programma voor het archiveren van beeldmateriaal. Michel is in staat om op een vraag die ontstaat in de markt, een programma te ontwikkelen waarin je veilig foto’s kunt beheren en delen. Hij is verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf het ontwerp van de Fototank tot aan de verkoop. Daarnaast verzorgt hij de trainingen voor de eindgebruikers.

www.fototank.nl

Eigenaar bij Regiostock
maart 2007 - december 2013

Regiostock is een beeldbank die zich richt op regionale stockfoto’s. Michel is in 2007 gestart met de beeldbank en in de loop der jaren heeft hij ruim 80 fotografen om zich heen verzameld die de website voorzien van herkenbare Hollandse beelden. Per 1 januari 2014 is Regiostock overgenomen door Hollandse Hoogte.

www.regiostock.nl

Eigenaar bij Michel ter Wolbeek Fotografie
Januari 2000 – december 2012

Michel is in 2000 gestart als zelfstandig fotograaf. Naast het fotograferen voor bruiloften en het verzorgen van particulieren fotoshoots, heeft Michel zeer veel ervaring op gedaan in bedrijfsfotografie. Zijn kracht ligt in het maken van portretten en sfeerreportages. Hij weet mensen altijd op hun gemak te stellen, werkt snel maar verliest daarbij nooit de details en creativiteit uit het oog.

www.michelterwolbeek.nl